foto praktijk

Raadpleging kan enkel op afspraak.

Wij werken graag stipt. Maak daarom voor elke patiënt een aparte afspraak. Alleen op die manier kunnen wij elk huidprobleem grondig aanpakken en toch de voorziene tijd respecteren. Beperk om dezelfde reden het aantal problemen dat u op één raadpleging wenst te bespreken. Uw arts zal steeds voorstellen te starten met het meest dringende probleem en zal zo nodig de resterende problemen doorschuiven naar een volgend raadplegingsmoment. Tot slot zouden we willen vragen om steeds goed op tijd te komen.
Als u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan tijdig te annuleren. Op die manier kunnen wij andere patiënten met een dringend probleem sneller verder helpen.

Beste patiënten,

We merken dat de druk op de afspraken de laatste maanden steeds hoger wordt. Regelmatig is de agenda volledig volgeboekt.

We voeren voorlopig nog geen volledige patiëntenstop in, maar om de continuïteit van medische zorgen voor reeds gekende patiënten te kunnen blijven verzekeren, krijgen zij voorrang bij het boeken van online afspraken.

Ook patiënten verwezen door de huisarts krijgen voorrang bij het maken van een afspraak.

Gezien de onzekere evolutie van de Corona-epidemie worden afspraken momenteel slechts 14 dagen op voorhand vrijgegeven. Controle-afspraken vastleggen op lange termijn is voorlopig dus niet mogelijk.

Elke Ronsyn
Dermatoloog


Vink aan wat van toepassing is :

Ik ben verwezen door de huisarts. (Verwijsbrief vereist !)
Ik ben gekend in de praktijk. (Dermatologie Praktijk Haacht of Dermatologie Praktijk Herent)
Ik ben nieuw in de praktijk.

Ik volg fototherapie.

Ik ben medisch afgevaardigde.


Postweg 30
3150 Tildonk

Dokter Elke Ronsyn

Dermatoloog


© 2020 Dermatologie Haacht

016/487303