foto praktijk

Info Covid-19


Beste patiënten

In lijn met de richtlijnen van de overheid voeren we volgende algemene maatregelen in om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan :


Wij zorgen er voor dat jullie in een veilige omgeving op raadpleging kunnen blijven komen :


1. We ontsmetten alle contactoppervlakken en toestellen grondig na elke raadpleging.

2. De afspraken worden meer gespreid om de wachtzaal leeg te houden.

3. Tijdschriften en speelgoed werden weggenomen in de wachtzaal.

4. De dokter draagt steeds een mondmasker. Het bureau is uitgerust met een spatscherm en bij het klinisch onderzoek draagt de dokter ook altijd handschoenen en een face shield.


Wij vragen het volgende aan jullie :


1. Kom zeker niet naar de praktijk als u symptomen vertoont (koorts, hoest, verkoudheid, keelpijn, kortademigheid, hoofdpijn, spierpijn). Ook wanneer u de voorbije veertien dagen nauw contact heeft gehad met een besmet persoon of teruggekeerd bent uit risicogebied, vragen wij u om de consultatie uit te stellen.

2. Beperk het aantal personen waarmee u naar de praktijk komt.Voor volwassen patiënten betekent dit : enkel de patiënt zelf eventueel met één begeleider indien noodzakelijk omwille van verminderde mobiliteit. Voor kinderen betekent dit maximum één ouder als begeleider. De rest van het gezin blijft thuis of kan in de auto wachten.

3. Kom stipt naar uw afspraak. Zo vermijden we dat er meerdere patiënten tegelijk in de wachtzaal zitten.

4. Ontsmet je handen bij het binnenkomen en bij het verlaten van de praktijk. Ontsmettende handgel is voorzien.

5. Dragen van een mondmasker is verplicht. Zet je mondmasker op voor je de praktijk binnenkomt en houd het de hele tijd op. Ook wanneer u alleen in de wachtzaal zit, moet u het mondmasker ophouden. Mond en neus moeten bedekt zijn.

6. Houd afstand waar mogelijk.

7. Pas de algemene hygiënische maatregelen toe zoals aangegeven in het filmpje hiernaast. We geven dus geen handen.

8. Betalingen kunnen enkel elektronisch (Bankcontact, Mobile Pay, Payconiq). Het bankcontact toestel wordt na elke betaling ontsmet.

Een groot deel van onze patiëntenpopulatie is 70+ en valt dus binnen de risicogroep. Het is onze plicht om deze groep zo goed mogelijk te beschermen. Wij rekenen op uw verantwoordelijkheidsgevoel !

We willen u hiermee maximaal van dienst zijn en hopen op uw medewerking,

Dr.Elke Ronsyn,
Dermatoloog

Postweg 30
3150 Tildonk

Dokter Elke Ronsyn

Dermatoloog


© 2020 Dermatologie Haacht

016/487303